رییس کل دادگستری استان کرمان خبر داد:

  بیش از 2 هزار پرونده مسن و کثیر الشاکی در عدلیه کرمان تعیین تکلیف شدند

 
رییس کل دادگستری استان کرمان گفت: در سال 1402بیش از 31هزار 98جلسه ملاقات مردمی از سوی مقامات قضایی استان کرمان برگزار شد که در این دیدار ها  به درخواست های حقوقی و قضایی  111هزار و 336 نفر از هم استانی های گرامی رسیدگی شده است .

 
  رییس کل دادگستری استان کرمان گفت: در سال 1402بیش از 31هزار 98جلسه ملاقات مردمی از سوی مقامات قضایی استان کرمان برگزار شد که در این دیدار ها  به درخواست های حقوقی و قضایی  111هزار و 336 نفر از هم استانی های گرامی رسیدگی شده است .  
کد خبر: ۱۴۴۹۸۴۱

به گزارش جام جم آنلاین کرمان؛ حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم حمیدی، در جمع قضات و کارکنان اداری محاکم عمومی و انقلاب شهرکرمان ضمن قدردانی از تلاش های مخلصانه قضات و کارکنان اداری دادگستری استان کرمان در سال 1402 ،اظهارداشت: با اجرای یک طرح ویژه و فوق العاده از اول مهر ماه سال 1402 تا پایان بهمن ماه 1402 تعداد 2 هزار و 923 فقره پرونده مسن و کثیر الشاکی با همت قضات و کارکنان اداری دادگستری استان مورد  رسیدگی قرار گرفته و مختومه شده است. 
 

وی از تشکیل دادگاه‌های صلح در سال آینده خبر داد و گفت: اگرچه زحمات زیادی از سوی همکاران قضایی و اداری صورت پذیرفته است و جای قدردانی دارد، اما نباید به وضع موجود راضی بود و هنوز تا رسیدن به اهداف و سیاست های کلان قوه قضاییه فاصله داریم و بایددر سال جدیدبا همت و تلاش مضاعف گام برداریم .
 
وی بربرنامه محور بودن و برنامه ریزی درکار اداری تاکیدکرد و گفت:قضات و کارکنان اداری شعب بایستی بصورت مستمر بایکدیگر جلسات مشترکی داشته باشند و نقات قوت را تقویت و نقاط ضعف را مرتفع نمایند و نباید دچار روزمرگی شویم.
 
حجت الاسلام حمیدی، افزود:ماه مبارک رمضان ماه تمرین اخلاص است روزه جلوه اخلاص است و روزه تمرین اخلاص است، بیایید از این فرصت ماه مبارک رمضان برای اخلاص استفاده کنیم برای معامله با خدا استفاده کنیم.
 
این مقام ارشد قضایی در استان کرمان خاطرنشان ساخت: امیدواریم خداوند به ما کمک کند بتوانیم هم به مردم کمک کنیم و هم بتوانیم استفاده کنیم از این فرصت‌های محدودمعنوی و قرآنی خدا به ما توفیق دهد پیامبر فرمود با نیت صادق از خدا بخواهید با نیت پاکیزه از خدا بخواهید خدا به شما توفیق روزه‌داری دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها